Pluk je dag gebruikt voor alle verzendingen naar adressen in Nederland en België PostNL. Dit is een betrouwbare en snelle manier van verzenden en bij grotere pakketten ontvang je ook een track&trace mogelijkheid, zodat je precies weet wanneer je de bestelde artikelen kunt verwachten. Pluk je dag zal, na ontvangst van de betaling, zo snel als mogelijk overgaan tot het uitleveren van de bestelde producten.

Gratis verzending binnen Nederland:

Zodra er voor meer dan 40 euro aan producten uit onze online kadowinkel gekocht wordt neemt Pluk je dag alle verzendkosten voor haar rekening. Je zult hier dus niets voor hoeven betalen. We danken je alvast bij voorbaat hiervoor!

Verzendingen naar een Nederlands adres:

Voor verzendingen met PostNL zijn de verzendkosten voor Nederland afhankelijk van de grootte van de verpakking waarmee de producten verzonden worden. De kosten zijn €3,95 voor brievenbuspakketten van 0 – 2kg en €6,95 voor alle andere pakketten.

Verzendingen naar een Belgisch adres:

De prijs voor pakketten welke naar een adres in België verzonden worden is €13,95 ongeacht de grootte van het pakket en de hoogte van de bestelling.

Let op:

Houd er rekening mee dat bij een betalen via overboeking de levertijd pas in kan gaan zodra de betaling door ons ontvangen. Zie ook onze pagina met betaalmethoden bij Pluk je dag.